Solutii Complete pentru Retail
Preturi Competitive
Servicii de Calitate
  +4 0728-723-551
  +4 0728-723-552

In Medias am implementat o retea de 18 magazine alimentare

In Medias am implementat o retea de 18 magazine alimentare


In cazul in care detineti sau manageriati o retea de magazine, benzinarii, cafenele etc, solutia software completa de retail oferita de compania Spectrum este pachetul ideal pentru afacerea dumneavoastra. Prin implementarea acestui pachet software, veti putea beneficia de o optimizare rapida a proceselor de business in cadrul tuturor ramurilor de activitate.

 
Solutia software  pentru activitatea de retail este un pachet software complet care asigura gestionarea productiva si eficienta a afacerii dumneavoastra. Prin achizitionarea pachetului software oferit de compania noastra, afacerea dumneavoastra va beneficia de o activitate imbunatatita considerabil la nivelul tuturor departamentelor.
 
Parteneriatul cu Madros Retail nu se va incheia in momentul cumpararii aplicatiei. Vom fi alaturi de dumneavoastra pentru a va oferi sfaturi si suport tehnic pe tot parcursul utilizarii aplicatiilor pentru a ne asigura ca folositi pachetul software la capacitate maxima si mai important, cu beneficii rapide, concrete si palpabile.