Solutii Complete pentru Retail
Preturi Competitive
Servicii de Calitate
  +4 0728-723-551
  +4 0728-723-552

Calculatoare si Monitoare Touchscreen

Calculatoare si Monitoare Touchscreen


Dell refurbished

Dell refurbished
Dupa ce furnizorul testeaza fiecare produs individual, deoarece dorim sa ne asiguram ca vei primi un produs la standard, la randul nostru testam fiecare produs in parte in momentul instalarii softu-rilor de gestiune si vanzare

Memoria testata si functionala 100% (fara erori sau intarzieri), hdd-ul testat la instalare, pentru a ne asigura ca are 100% viata si nu are nici un bad, condensatorii sunt verificati. In plus fata de testarea cu programe profesionale instalam si sistemul de operare pe fiecare produs in parte pentru a ne asigura ca e perfect functional.

Monitoare Dell

Monitoare Dell
O data testat de catre producator si dublu testat de catre noi in momentul instalarii soft-urilor necesare. Fara pixeli morti, fara pete pe display, fara crapaturi.

Va oferim o gama larga de dimensiuni si marci de renume, pentru a avea o vedere ideala asupra afacerii dumneavoastra.

Monitoare Touchscreen ELO

Monitoare Touchscreen ELO
Monitoarele touchscreen sunt display-uri ce pot detecta si localiza o atingere. Atingerea se poate realiza cu degetul sau obiecte pasive, precum un stylus.

Aceste monitoare pot fi atasate la computere sau folosite ca si terminale in retea.

Aplicabilitatea acestor monitoare se regaseste in retail, in punctele de vanzare, chioscuri informative, turism, in industria grea, muzee, etc.

IBM POS

IBM POS
Seria SurePOS 500 ofera solutii inovatoare pentru industria alimentara, industria petroliera si pentru retaileri care au nevoie de echipamente cu sau fara touchscreen.

Punctele forte pentru aceste sisteme sunt:
- Design elegant, inovator si compact ce ocupa mai putin spatiu.
- Display anti-glare touchscreen infrarosu ce nu necesita calibrare, care minimizeaza efectul de orbire mai bine decat orice tehnologie touch. Tehnologia infrarosu poate fi folosita cu sau fara manusa, cu stilus, card sau cu unghia.
- Sistemul revolutionar de asamblare diferentiaza acest produs prin designul sau utilizabil. De exemplu, inaltimea mica permite casierului sa vada si sa interactioneze mai usor cu clientii.

Imprimante

imprimante
Cresteti productivitatea cu o imprimanta compacta alb-negru. Rapida, fiabila si usor de utilizat. Printezi fata-verso, astepti mai putin, print de calitate si usor de utilizat.

Gama diversificata de imprimante laser refurbished, imprimante laser A3, imprimante laser A4, imprimante multifunctionale, multifunctionale laser, copiatoare,, scanere, imprimante cu scaner, imprimante laser color, imprimante laser monocrom si imprimante matriciale.